Wrestlingpalatset – The Bourne Ultimatum

Tack alla som kom i fredags och fick bevittna en hejdundrande bra show, en sån som man kommer berätta för sina barn-barn om! Här är en sammanfattning!

1 Penelope slog Hysteria efter en hård match.

2 Tag-mästarna Norges Söner vs. Pretty Fly (Timmy Crews & Fiescher) i en fantastiskt fartfylld nontitle-match slutade med vinst för Pretty Fly, så bli inte förvånade om de inkasserar en titelmatch inom kort!

3 Valentine (med sin sidekick Leeloo) slog Huckleberry Sinn i en Kiss My Ass-match. Huck tvingades… ja, det framgår av matchtypen. Men Leeloo kaxade sig lite för mycket så Huck slog ner honom och tvingade honom att kyssa hans (Hucks) rumpa.

Mr. PPV har kvartssamtal med Trent då han inte tyckte T-Mac skötte sig som GM-vikarie förra gången. Det bestäms att vi ska ha Team Trent vs. Team PPV på nästa show (femte november). Om PPVs lag vinner är Trents karriär över och om Team Trent vinner måste PPV säga att han (Trent) är världens bästa wrestlingkommentator.

4 Förstautmanarmatch: Steinbolt vs. Chaos vs. Nitro Green slutade med vinst för Steinbolt som därmed är ny No 1 contender om titelbältet!

5 Matt Sydal (Evan Bourne i WWE) slog Danny Sharp i en bra och fartfylld match!

6 Janne Walterz vs. Harley Rage om SWS-titeln, där Janne måste sluta brottas om han förlorade. Han lyckades (mot alla odds och trots blodvite) besegra Harley för bältet (JAAAAAAA!) men Danny Sharp kutar in och cashar in sin Money in the Bank-väska och blir därmed ny champ (NEEEEEEJ)!

Så se till att ta med er alla ni känner och lite fler när vi nästa gång ser wrestling för sista gången på Tangopalatset! Vad är Jannes tankar om sin rekordkorta tid som mästare? Varför högg Danny Sharp Janne i ryggen? Och kommer Trent få behålla sitt jobb? Välkomna tillbaka igen den 5/11 för att få reda på detta och mycket mer samt se spekatakulär action med både nya OCH gamla wrestlingbekantskaper på det sista Wrestlingpalatset någonsin!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s